MUURSCHILDERINGEN

Wat u hieronder ziet, zijn verschillende muurschilderingen die ik met veel plezier heb gemaakt. Het is een bijzonder leuke bezigheid, vooral omdat het vaak om grote oppervlakken gaat. Deze muurschilderingen dienen als blijvende herinneringen op de muur, of het nu gaat om een vrolijke toevoeging aan een kinderkamer of zoals hieronder, in een restaurant.

Natuurlijk kan een muurschildering ook op MDF worden geschilderd, waardoor het werk gemakkelijk verhuisd of verplaatst kan worden. Als u ook interesse heeft in een unieke muurschildering voor uw ruimte, of als u een idee heeft dat u tot leven wilt brengen op een muur, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik bespreek graag de mogelijkheden en kijk ernaar uit om iets speciaals voor u te creëren.

Boerderij muurschildering in keuken

Jungle muur in baby kamer

'Het hof van Schokland"

Muurschildering van ong 180 x 1.00. Er wordt een echte houten rand omheen gemaakt zodat het net lijkt of de koe echt in de stal staat..

Staldeur met paarden

Deze staldeur met paarden heb ik voor een lief meisje gemaakt die helemaal gek was op haar verzorg paarden Ze moesten er ook allemaal in.. Hij is ong. 1.10 cm hoog.

Musical de tv kantine

Deze muurschilderingen heb ik gemaakt op de basis school 'de Arke' voor de musical van groep 8. Ontzettend leuk project was dit, met heel veel blije kinderen , en ze waren maar wat blij dat ik het decor maakte ;-)

Dickens festijn lemmer

Hier heb ik voor de eerste editie van het Dickens festijn 2016 te lemmer de gevangenis geschilderd. Ik had 2 muren tot mijn beschikking achter een etalage ruit. Een ontzettend leuk resultaat, helemaal toen het voor de avonden was aangekleed!

Muurschilderingen in Pension 'Op'e koai

Moeilijke muurschilderingen vanwege de schuine wanden maar het zijn hele leuke thema kamers geworden.

Dit was de onderwater boot kamer

De Boerderij kamer

De vliegtuig kamer

De trein kamer