Wie ben ik....

Mijn naam is Diana den Boon, Geboren in Waddinxveen zo’n 55 jaar geleden.
Na de Mavo ben ik naar de Modevakschool gegaan om te leren voor coupeuze- en kostuum naaister. Daarna volgde ik de opleiding mode en kleding aan de K.A.B.K te s'Gravenhage en heb mijn Bachelor of Art gehaald en mijn diploma modeontwerpster. Daar heb ik leren modeltekenen, wat vnl betekent het leren kijken naar de verhoudingen, waar ik nu heel veel profijt van heb tijdens mijn schilderen, want ik heb geen schilder opleiding gevolgd.
Ik heb jaren freelance als ontwerpster gewerkt bij verschillende bedrijven, ontzettend leuk en creatief. Een paar jaar geleden ben ik begonnen met schilderen .

Mijn vader Theo den Boon (www.theodenboon.nl) was bijna z'n hele leven kunstenaar dus het komt niet van een vreemde. Alleen werk ik realistisch en hij abstract.

 

Kijk hier een promofilmpje over mijn werk op  you tube : https://youtu.be/j9NjMvNXFs0

(kopieer de code als de link niet werkt )

 

Ondertussen schilder ik veel dieren, huisdieren en portretten in olieverf of acryl verf in opdracht of vrij voor mezelf.
Op woensdagmiddag en avond geef ik schilder cursus in mijn atelier. Ook kan je bij mij terecht voor div. workshops (dikke dames, vrij werk, Party with Paint) en kinderfeestjes. Op mijn website geef ik daar de nodige uitleg over.

 

 

 


Daarnaast ben ik aan het ontwerpen, ik ben een eigen tassenlijn gestart: D'Design.

Ik gebruik oude jassen, broeken en riemen en maak daar mooie en stoere tassen van.

Ik maak ook tassen in opdracht, ik maak een blijvende herinnering van oude kleding van overleden dierbaren of van oude jassen die niet  meer gedragen worden.. Een aparte tas gebruiken we allemaal ;-)

* recycled materials with a twist
* real leather, suede and denim
* one of a kind
* handmade

Kijk op www.ddbdesign.nl
Kom gerust langs in mijn atelier om een kijkje te nemen.
Neem vooraf even contact op want ik ben niet altijd aan het schilderen. ;-) (0649244184)


Heeft u na het zien van mijn werk interesse in een schilderij of workshop of wilt u de prijs weten van een portret? dan kunt u met onderstaand formulier contact opnemen met mij.

 

Diana den Boon

Spaanderbank 17

8531 LX  Lemmer

06 49244184


Dit Harley davidson logo is geschilderd op MDF met Amsterdam acrylverf, ook ben ik heerlijk bezig met een abstract portret. Ook hiervoor gebruik ik Amsterdam acrylverf. Dit is voordelig te verkrijgen bij: Shabbytreats