Portretten/ Abstract

Wat volgt is een verzameling van diverse portretten die ik met veel passie heb geschilderd, gebruikmakend van zowel acrylverf als olieverf. Mijn streven is om de werkelijkheid zo realistisch mogelijk vast te leggen, maar tegelijkertijd voeg ik graag een unieke twist toe om van elk schilderij iets bijzonders te maken. Mijn stijl omvat een combinatie van abstracte en realistische elementen, waardoor elk kunstwerk een ontdekkingstocht wordt naar iets nieuws. Ik hoop dat deze selectie uw nieuwsgierigheid prikkelt en mocht u meer willen weten, vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een bepaald portret, dan ben ik beschikbaar voor verdere informatie. Dank u voor uw interesse in mijn werk!

Wolf lady 60 x 75, olieverf en acryl verf

Warrior II 1.00 x 1.00 mtr - olie en acrylverf

Warrior I 1.00 x1.20- acryl verf

Indian 1.10 x 80 cm- acrylverf

Butterfly lady 50 x 70 cm acryl verf

Freedom 60 x 80 cm met olie verf

Waternimph 65 x 90 cm met olie verf

Verlangen 60 x 70 cm met olieverf en acrylverf

Shhtttttt 40 x 50 cm met olieverf

 

Balance- verkocht.

 

Lady abstract 50 x 50 cm. met acryl verf

The rose lady 70 x 70 met olieverf

De verborgen kus 40 x 50 cm met acrylverf

Houtskool portretten

Hier presenteer ik een reeks portretten die met houtskool zijn getekend, elk met een afmeting van 50 x 65 cm op papier. Deze portretten komen volledig tot hun recht in een fraaie lijst, bijvoorbeeld met een wissellijst, passe-partout en glas.

De prijs per portret, exclusief lijst, bedraagt €350,-. Als een van deze portretten uw interesse heeft gewekt en u meer informatie wilt ontvangen of wellicht overweegt om een van deze prachtige kunstwerken aan te schaffen, nodig ik u van harte uit om contact op te nemen via Info@ddbdesign.nl. Ik sta tot uw beschikking voor verdere details en om eventuele vragen te beantwoorden. Dank u voor uw interesse in mijn portretten!

Realistische Portretten

Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid om uw portret te schilderen, wellicht ook dat van uw kinderen of kleinkinderen. Ik nodig u uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden en om uw specifieke wensen te bespreken. Samen kunnen we kijken naar de beste manier om een uniek en persoonlijk kunstwerk te creëren dat perfect past bij uw visie en stijl. Ik kijk ernaar uit om uw ideeën tot leven te brengen in een prachtig geschilderd portret. Hieronder een reeks portretten door de jaren heen.
Prijsindicatie: 1 persoon geschilderd met acryl/olieverf op een doek van 40 x 50 is vanaf €450,-