Wat u hier ziet, is een ander werk van mijn hand, geïnspireerd door het meesterwerk van Tjalf Sparnaay. De uitdaging lag hier in het streven naar maximale realisme, en voor mij was dit tevens de eerste keer dat ik met olieverf werkte. Met trots presenteer ik het resultaat: een eenzaam 'blikje', vereeuwigd op doek. De foto die als basis diende is van mijn eigen hand, en het schilderij heeft een afmeting van 60 x 80 cm. Ik hoop dat dit kunstwerk u aanspreekt en mocht u meer willen weten over mijn inspiratie, werkwijze of de beschikbaarheid van dit schilderij, sta ik graag tot uw dienst voor verdere informatie.

Hier toon ik een werk waarbij ik, gebaseerd op een eigen foto, een opeenstapeling van zoet verlangen heb geschilderd. Met gebruik van olieverf heeft dit kunstwerk een afmeting van 100 x 80 cm.

Ik noem dit schilderij 'Sweet Desire'. Het vangt een moment van verleidelijke zoetheid in een visueel meeslepende compositie. Als u meer wilt weten over mijn inspiratie voor dit werk, mijn schildertechniek of de beschikbaarheid van 'Sweet Desire', nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen. Ik ben beschikbaar om meer details te delen en uw eventuele vragen te beantwoorden.

Abstract werk

Hieronder ziet u een greep uit mijn andere werk, naast het hele realistische vind ik het ook leuk om af en toe iets anders te schilderen. Vaak gaat dit gepaard met een bepaalde emotie en gevoel. Ik heb er namen aan gegeven maar liever wil ik dat u er zelf iets inziet, want dan spreekt het u aan.