'Schilder lessen'

Voor liefhebbers, zowel beginners als gevorderden, die graag willen schilderen maar er thuis niet aan toekomen, of de benodigdheden en ruimte niet beschikbaar hebben, biedt de cursus 'Schilderlessen' een uitstekende oplossing. Hier begeleid ik je naar een prachtig eindresultaat, en je zult versteld staan van wat je eigenlijk kunt bereiken met de juiste begeleiding.

Schilderen heeft ook een therapeutisch effect; het werkt ontspannend, helpt je je hoofd leeg te maken, brengt rust en voor je het weet is de tijd voorbij terwijl je volledig opgaat in het schilderproces. Het is zonde om niets te doen met dit talent, en ik sta klaar om je te helpen ontdekken en ontwikkelen wat je in je hebt. Neem gerust contact met me op als je interesse hebt in de schilderlessen.

 

Ook jij kunt deze ervaring beleven. Je hebt zelfs de mogelijkheid om één les te boeken. Gedurende heerlijke 2 tot 2,5 uur kun je schilderen om tot rust te komen, woede te uiten, je innerlijke stem te laten spreken... zet het gewoon op het doek, het werkt ontspannend. Er is geen druk, alles is toegestaan en niets is verplicht.

Je kunt zelf een onderwerp kiezen, en ik begeleid je om tot een prachtig eindresultaat te komen. Ik deel inzichten om je te helpen beter te kijken, geef tips en aanwijzingen om het eindresultaat te optimaliseren. Deze schilderervaring is niet alleen creatief, maar ook therapeutisch en bevredigend. Als je nieuwsgierig bent en de schilderervaring zelf wilt beleven, nodig ik je uit om contact met mij op te nemen en een les te boeken.

 

Hier zijn enkele voorbeelden van schilderijen die door cursisten zijn gemaakt tijdens de lessen!

De cursisten verlaten de lessen allemaal blij en vinden de tijd vaak te snel voorbijgaan. De gezelligheid onderling, het creëren van prachtige schilderijen en het leren van elkaar maken de lessen bijzonder. Het is mooi om te zien hoe iedereen zijn eigen creativiteit tot uiting brengt en hoe de lessen niet alleen leerzaam, maar ook een plezierige ervaring zijn. 

* 10 lessen van 2/2,5 uur, in de vorm van een strippenkaart. € 155,- incl. materialen,  koffie/thee en excl. doek .
* 5 lessen van 2/2,5 uur, € 95,00 incl. materialen, koffie/thee en excl. doek .
* 1 les van 2/2,5 uur € 25,00 incl. materialen, koffie/thee  en excl. doek. Prijs in groepsverband(min 4.)
(besluit je hierna een strippenkaart te nemen wordt deze les als eerste les gerekend)

Priveles (max 2 pers) is €37,50 voor 2,5 uur les incl materialen, excl canvas doek. 

 

Het is mogelijk om op elk moment in te stromen, ongeacht je schilderniveau. Met de 10-rittenkaart heb je gedurende 10 weken toegang tot de lessen, en je hebt zelfs 15 weken de tijd om de kaart volledig te benutten (uitgezonderd ziekte en vakanties). Deze flexibiliteit geeft je de ruimte om op je eigen tempo te leren en te genieten van het schilderproces.

Als je meer informatie wilt of je wilt inschrijven, sta ik klaar om je te helpen en je schilderavontuur te laten beginnen.

Ik heb schilder lessen op:

wo.middag van 13.30 tot 16.00
wo.av. van 19.00 tot 21.30

Als er genoeg animo is, ben ik bereid om een extra groep op te zetten. Dit biedt meer mensen de gelegenheid om deel te nemen aan de schilderlessen en te genieten van het creatieve proces.